Advies bij je hypotheekaanvraag, hetkangewoon

Samen met onze hypotheekadviseur je hypotheek afsluiten

Een huis is een van de grootse aankopen in je leven. Hier hoort ook het afsluiten van een passende hypotheek bij. Een hypotheek die past bij jouw situatie en levensfase. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je daar samen met een expert naar wilt kijken om er zeker van te zijn dat je de beste keuze maakt. Wij lopen samen met jou het hele proces door en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Samen je hypotheek afsluiten in 3 eenvoudige stappen

01

Gratis intakegesprek

Een eerste gratis intakegesprek hoe en waar jij wilt. Als videogesprek, bij jouw thuis of op een locatie die jou past.

02

Samenwerken in jouw online dossier

Besluit je na het gratis intakegesprek samen met ons je hypotheek te willen regelen, dan teken je de opdracht tot dienstverlening. Je krijgt je eigen online dossier waarin je samen met je adviseur werkt om tot de volledige inventarisatie te komen.

03

Advies en offerte

Nadat de inventarisatie volledig is afgerond maakt jouw adviseur een persoonlijk adviesrapport voor jou. Waarna de hypotheekofferte aangevraagd kan worden.

Hoe werkt dat precies?

Hieronder leggen we je precies uit hoe we te werk gaan. Je leest wat jij moet doen en wat je van ons kan verwachten.

 • 1

  Gratis intakegesprek

  Het eerste gesprek is gratis. Hoe en waar dat bepaal jij: een video-gesprek of een persoonlijk gesprek bij jou thuis of op een locatie die jou past. Je kunt dan kennismaken met de hypotheekadviseur. Uiteraard krijg je dan ook inzicht in je financiƫle mogelijkheden. Omdat zo goed mogelijk te doen is het van belang dat je de online inventarisatie zo volledig mogelijk invult voor het gesprek. Daarna beslis jij of samen met de hypotheekadviseur aan de slag gaat om jouw hypotheek te regelen.

  PLAN JOUW GRATIS INTAKEGESPREK 
 • 2

  Samenwerken in jouw online dossier

  Wanneer je besluit om je hypotheek samen met hetkangewoon te gaan regelen dan wordt dat vastgelegd met het teken van de opdracht tot dienstverlening. Je krijgt je eigen online dossier waarin je samen met je adviseur werkt om tot de volledige inventarisatie van jouw situatie te komen. In jouw dossier zie je bijvoorbeeld overzichtelijk op een rij welke taken je moet uitvoeren. Zoals het up-loaden van je werkgeversverklaring, je loonstrook maar ook je koopakte. Ook jouw hypotheekadviseur voert zijn taken uit in deze online omgeving.

 • 3

  Advies en offerte

  Nadat de inventarisatie volledig is afgerond maakt jouw adviseur een persoonlijk adviesrapport op basis van alle verstrekt informatie. Wanneer jij akkoord bent met de inhoud van het advies wordt de hypotheekofferte aangevraagd.

  REKENTOOL 
hetkangewoon
Advies € ,-
 • GRATIS INVENTARISATIE FINANCIELE SITUATIE
 • WFT-GECERTIFICEERDE ADVISEURS
 • VIDEOGESPREK
 • ADVIES OP LOCATIE + € ,-
 • KEUZE UIT VERSCHILLENDE AANBIEDERS
 • BETALEN BIJ DE NOTARIS
 • GRATIS ONLINE DOSSIER
Waarom met advies je hypotheek afsluiten?

Omdat een huis een van de grootse aankopen in je leven is. Hier hoort ook het afsluiten van een passende hypotheek bij. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je daar samen met een expert naar wilt kijken om er zeker van te zijn dat je de beste keuze maakt en alles tot in de puntjes geregeld wordt.

AFSLUITEN MET EEN ADVISEUR 
Altijd het scherpste aanbod

Wij ontvangen geen leadvergoedingen van de hypotheekverstrekkers waarmee wij samenwerken. Zo waarborgt hetkangewoon haar objectiviteit. En kan je er van op aan dat wij jou altijd het beste en scherpste aanbod kunnen doen.

HYPOTHEEKAANBIEDERS VERGELIJKEN