Hypotheek berekenen

Het berekenen van je hypotheek is een handige en snelle manier om inzicht te krijgen in wat je kunt lenen en wat je maandlasten zijn. Zo is direct duidelijk waar je in grote lijnen aan toe bent. Dit kan erg goed van pas komen wanneer je huizen gaat bekijken of al bezig bent met het kopen van een huis. Voor een snelle berekening van je hypotheek is geen hypotheekadviseur meer nodig. Online kun je heel goed zelf een hypotheekberekening maken. Zelfs een hypotheek afsluiten kan volledig online.

Online je maximale hypotheek berekenen

Bij hetkangewoon.nl kun je eenvoudig online je maximale hypotheek berekenen. Je hebt alleen een aantal gegevens nodig zoals de hoogte van je inkomen en wanneer van toepassing het inkomen van je partner. Je vult je gegevens in de rekentool in en ziet vervolgens in een eenvoudig overzicht hoeveel je maximimaal kunt lenen. Dit is het perfecte startpunt om verder na te gaan denken over de invulling van je hypotheek. Wil je een volgende stap zetten? Dan is het aan te raden met een hypotheekadviseur van hetkangewoon te gaan praten. Met onze afspraakplanner plan je eenvoudig een adviesgesprek in. Dit kan online via de webcam, overdag en in de avonduren, of persoonlijk.

Wat kan ik lenen?

Na het invullen van de tool weet je hoeveel je kunt lenen. Niet alleen krijg je inzicht in het maximale bedrag dat je aan hypotheek kunt lenen, ook je maandlasten worden bij benadering bepaald. De rekentool houdt rekening met je persoonlijke situatie en wensen. Daarnaast reken je altijd met up to date gegevens van alle aanbieders waar hetkangewoon mee samenwerkt. Alle hypotheekproducten worden in de berekening meegenomen. Deze maandlasten zijn een nauwkeurige benadering. Je exacte mogelijkheden kunnen altijd wat afwijken door specifieke persoonlijke omstandigheden.