Hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis is de keuze voor de juiste hypotheek van groot belang. Een hypotheekadviseur kan je helpen bij het maken van deze keuze. Iedereen kan voor een bestaande of nieuwe woning in Nederland via hetkangewoon Advies een hypotheek afsluiten. Kies je voor dit traject? Dan is het eerste adviesgesprek gratis. Het eerste adviesgesprek kan middels videoverbinding of face to face plaatsvinden. Je ontvangt voorafgaand aan het gesprek een uitnodiging voor een online inventarisatie van je persoonlijke situatie. Onze gecertificeerde adviseurs brengen tijdens het eerste gesprek op basis van die inventarisatie gratis en geheel vrijblijvend je financiële situatie en mogelijkheden in kaart.

Hypotheekaanbieding

Na het eerste gesprek kun je ons opdracht geven je situatie exact in kaart te brengen, de voor jouw beste Hypotheekaanbieding aan te vragen, en de aanvraag en afhandeling voor jouw te verzorgen. Hetkangewoon.nl biedt jou:

  • Een gratis inventarisatie van je financiële situatie door gecertificeerde adviseurs middels een online videoverbinding of face to face
  • Keuze uit alle producten van gerenommeerde aanbieders
  • Betaling bij de notaris nadat ja akkoord bent gegaan met de opdracht tot dienstverlening
  • Een gratis online dossier zolang je hypotheek loopt

Persoonlijk hypotheekadvies

Iedereen is anders. Een hypotheekadviestraject is om die reden persoonlijk. Ons advies sluit aan bij je financiële situatie, toekomstbeeld en persoonlijke wensen. Wij hanteren een zeer scherp basistarief van EUR 1.650,-.

Onafhankelijke hypotheekadviseurs

Hetkangewoon is onafhankelijk. Onze hypotheekadviseurs ontvangen geen vergoedingen op basis van de afgesloten hypotheek. Je kunt bij ons dus rekenen op objectief advies.