Van droomhuis naar woonhuis

Hetkangewoon heeft als wens om te zorgen dat iedereen zijn woondroom kan waar maken en je droomhuis je woonhuis kan worden. Een hypotheek is hierbij vaak een vereiste. Je hypotheek is het middel, je huis het doel. Dat regelen wij graag zo goed en eenvoudig mogelijk.

Zo kun je helemaal zelf online een hypotheek afsluiten. Heb je liever advies van een erkend financieel adviseur dan kan dat ook. In je eigen online dossier werken jullie samen aan je hypotheek van intake gesprek tot notarieel transport.

Onze kernwaarden

01

Simpel

Eenvoudig inzicht in je mogelijkheden en afsluiten van een hypotheek.

02

Scherp

Lage kosten voor het afsluiten van een hypotheek en scherpe rentetarieven.

03

Solide

Wij werken samen met gerenommeerde partijen.

04

Slim

Gemakkelijk online een hypotheek afsluiten.

05

Snel

Binnen twee dagen een hypotheekaanbieding en binnen een week een hypotheek.

Onze diensten

Hieronder leggen we je precies uit hoe we te werk gaan. Je leest wat jij moet doen en wat je van ons kan verwachten.

Handige informatie

Via onderstaande gegevens kun je ons terugvinden.

Waar vind je ons

Ons kantoor staat in Utrecht aan de Ptolemaeuslaan 80 op bedrijventerrein Papendorp. Onze AFM licentie voor het bemiddelen in hypotheken is 12041353. Ons KvK nummer is 56041799.

Onze inkomsten

Voor het afsluiten van een hypotheek vragen wij een vergoeding. Sluit jezelf online een hypotheek af dan zijn de kosten hiervoor lager dan wanneer een adviseur jou begeleidt en adviseert.

Wij ontvangen geen vergoeding en betalen geen vergoeding van of aan welke partij dan ook voor leads of het afsluiten van producten. Onze adviseurs gaan samen met jou op zoek naar de voor jou beste hypotheek.

Initiatiefnemers

De initiatiefnemers achter hetkangewoon zijn Hetkangewoon Invest B.V. en vastgoed- en gebiedsontwikkelaar AM B.V. onderdeel van Koninklijke BAM Groep N.V.

Hulp nodig?

Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen.

Heb je nog vragen?

Heb je een vraag over hetkangewoon? Kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen. Staat je antwoord hier nou niet tussen, neem dan gewoon contact met ons op en wij proberen je zo snel mogelijk te helpen met je vraag.

NEEM CONTACT OP 
Niet tevreden over onze diensten?

We willen jou zo goed mogelijk van dienst zijn. Mocht er nu iets mis zijn gegaan en kom je er niet uit, dan kun altijd contact met ons opnemen of zelf je klacht indienen via bovenstaand formulier.

KLACHT MELDEN